Ontwerperscafé Oss: de kracht van beeld……

 Woensdag 17 april a.s. 20 uur

 Pauluskerk Oude Litherweg 2, Oss

Na het succes van de eerste cafés van vorig jaar nodigen we U uit voor een volgend, inspirerend Ontwerperscafé van de Stichting Ontwerperskring Oss. De cafés bieden een platform voor creatief Oss, een goede gelegenheid om inspirerende verhalen te horen en andere creatieve mensen te ontmoeten.

Tijdens het café zal voormalig beeldredacteur van de Volkskrant, Theo Audenaerd, ons meenemen in de kracht van fotografie in de media. Lang was Theo verantwoordelijk voor de wekelijkse fotoreportages en overige beelden in het Volkskrant Magazine en Sir Edmund.

Tevens zal tijdens dit Ontwerperscafé fotograaf Erik Fluitsma uit Oss zijn fascinatie voor architectuur en landschap met ons delen. Een sterk lijnenspel en minimalisme zijn kenmerkend in zijn vele zwartwit foto’s.

Het werk van ontwerpers Hil Driessen en Toon van Deijne, gevestigd in Amsterdam en het Osse Haren, is zeer veelzijdig en hun stijl uniek.  Zij zullen tijdens het café vertellen over hun bijzondere architectuur- en interieuropdrachten, textielontwerp,  experimentele en innovatieve materiaaltoepassingen. Ook in hun werk speelt de kracht van het beeld een belangrijke rol.

Na deze inhoudelijke bijdragen is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten. De toegang is gratis, wij vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor de genuttigde consumpties.

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 17 april a.s.. Als bijdrage vragen wij een vergoeding voor de drank, die U ter plaatse kunt voldoen. Tevens verzoeken wij U zich uiterlijk zondag 14 april aan te melden voor het café via een eenvoudig mailtje naar: mail@ontwerperskringoss.nl

De Stichting Ontwerperskring organiseert al vele jaren bijeenkomsten, debatten, tentoonstellingen, excursies en publicaties m.b.t. architectuur, stedenbouw, landschap, grafische vormgeving en kunst. De geplande cafés in de Pauluskerk zijn voor ons daarbij een volgende stap. http://www.ontwerperskringoss.nl/wp/