Ontwerperscafé Oss: de kracht van beeld……

Woensdag 17 april a.s. 20 uur

Pauluskerk Oude Litherweg 2, Oss

Na het succes van de eerste cafés vorig jaar, nodigen we u uit voor een volgend, inspirerend Ontwerperscafé van de Stichting Ontwerperskring Oss. De cafés bieden een platform voor creatief Oss, een goede gelegenheid om inspirerende verhalen te horen en andere creatieve mensen te ontmoeten.

 

cafe

Theo Audenaerd

Tijdens het komende café neemt voormalig beeldredacteur van de Volkskrant, Theo Audenaerd, ons mee in de kracht van fotografie in de media. Lang was Theo verantwoordelijk voor de wekelijkse fotoreportages en overige beelden in het Volkskrant Magazine en Sir Edmund.

Erik Fluitsma

Fotograaf Erik Fluitsma uit Oss deelt tijdens dit Ontwerperscafé zijn fascinatie voor architectuur en landschap met ons. Sterk lijnenspel en minimalisme zijn kenmerkend in zijn vele zwartwit foto’s.

Wil Driessen en Toon van Deijne

Het werk van de ontwerpers Hil Driessen en Toon van Deijne, driessen + vandeijne, gevestigd in Amsterdam en het Osse Haren, is zeer veelzijdig en hun stijl is uniek. Zij vertellen tijdens het café over hun bijzondere architectuur- en interieuropdrachten, over textielontwerp,  experimentele en innovatieve materiaaltoepassingen. Ook in hun werk speelt de kracht van het beeld een belangrijke rol.

Na deze inhoudelijke bijdragen is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 17 april a.s.. Als bijdrage vragen we voor de drank een vergoeding, die u ter plaatse kunt voldoen. Tevens vragen wij u zich uiterlijk zondag 14 april aan te melden voor het café via een eenvoudig mailtje naar: mail@ontwerperskringoss.nl of reply naar deze mail ( m.hagreis@oss.nl )

 

De Stichting Ontwerperskring organiseert al vele jaren bijeenkomsten, debatten, tentoonstellingen, excursies en publicaties m.b.t. architectuur, stedenbouw, landschap, grafische vormgeving en kunst. De geplande cafés in de Pauluskerk zijn voor ons daarbij een volgende stap. http://www.ontwerperskringoss.nl/wp/