Microsoft PowerPoint - cafe ppt.pptxOntwerperscafé Oss: plannen voor Oss, Martin Hagreis

Woensdag 15 juni 2022 om 20 uur

Groene Engel, Oss

Graag nodigen we jullie uit voor een nieuwe editie van het Ontwerperscafé op woensdag 15 juni a.s. Hiermee wil de Ontwerperskring Oss een frisse doorstart geven aan haar activiteiten die mede door Corona afgelopen tijd op een laag pitje hebben gestaan. Er is genoeg met elkaar te bespreken over de ontwikkelingen op het terrein van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, kunst en design. En over de ontwikkeling van Oss met haar uitgesproken ambities om flink te verstedelijken en te groeien naar een 100.000+ gemeente.

In het Ontwerperscafé geven we dit keer Stadsontwerper Martin Hagreis het podium om ons mee te nemen in de plannen voor Oss die bij deze ambitie horen. Verder zullen we onze eigen plannen voor diverse activiteiten toelichten en daarover ook graag met jullie in gesprek gaan.

Opzet is deze keer – anders dan de eerdere cafés in de Pauluskerk – een wat kleinschaliger bijeenkomst in het CultuurLokaal De Groene Engel. Uiteraard nemen we ook de tijd om informeel met elkaar in gesprek te gaan met een afsluitende borrel.