ontwerperscafe_mrt2018

 

Ontwerperscafé Oss: Duurzame energie op de tekentafel….

Woensdag 28 maart a.s. 20 uur

Pauluskerk Oude Litherweg 2, Oss

Na het succes van het eerste café oktober j.l. nodigen we u uit voor het tweede Ontwerperscafé van de Stichting Ontwerperskring Oss. Het café, een platform voor creatief Oss, is een goede gelegenheid om inspirerende verhalen te horen en andere creatieve mensen te ontmoeten.

 

Landschapsarchitect Steven Slabbers

Is het mogelijk om met behoud van bestaande kwaliteiten een interessant, prikkelend nieuw energielandschap voor Oss te ontwerpen?

Tijdens dit tweede café neemt landschapsarchitect Steven Slabbers ons mee in de wereld van nieuwe energielandschappen. Het bureau Bosch Slabbers heeft in 2017 voor de gemeente Oss de Visie Energie en Landschap opgesteld. Als ruimtelijke verkenning van de kansen voor duurzame energieopwekking in de verschillende Osse landschappen. Steven Slabbers laat zien wat er in Oss mogelijk is om aan de ambitieuze doelstelling voor duurzame energieopwekking te voldoen. Alle vormen van energie (wind, zon, aardwarmte, biovergisting, water) passeren daarbij de revue.

 

Industrieel ontwerper Linda van den Hurk

Daarnaast houdt Linda van den Hurk, industrieel ontwerper en co-founder of Spirit Solar Lighting uit Oss, een pitch over ‘off the grid’ verlichting op zonne-energie. Zij is een jonge creatieve ondernemer binnen een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt bij het Osse bedrijf Kaal Masten. Linda van den Hurk timmert flink aan de weg met innovatieve verlichtingsproducten en projecten in binnen- en buitenland.

 

Na deze inhoudelijke bijdragen is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Vooraf aanmelden

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 28 maart a.s.. Wij verzoeken u zich uiterlijk vrijdag 23 maart aan te melden voor het café via een eenvoudig mailtje naar: mail@ontwerperskringoss.nl

Toegang is gratis. Als bijdrage vragen wij slechts een vergoeding voor de drank, die u ter plekke kunt voldoen.